Om

Modus Lingua

Modus Lingua er et oversættelses- og kommunikationsfirma ved Jes Hedegaard Knudsen, cand.mag. i Kultur & formidling og Engelsk. Modus Lingua oversætter fra dansk --> engelsk og engelsk --> dansk og har tidligere oversat for bl.a. Politiken, Information, Roland Scandinavia, Jyllandsposten, OUH samt diverse andre privatopgaver. Professionel oversættelse af alt fra teknisk engelsk over ansøgninger, indstillinger og specialresuméer til hjemmesider og produktbeskrivelser. Alle opgaver behandles naturligvis fortroligt.


Modus Lingua har stået for kommunikation på både dansk og engelsk i det EU-finansierede projekt In Motion, et samarbejde mellem Mariager Fjord Kommune og 10 andre EU-lande, samt korrekturlæst og oversat for magasiner, Roland Scandinavia A/S og været tilknyttet OUH som projektbaseret kommunikationskonsulent i tre måneder. Modus Lingua varetager oversættelsesopgaver på dansk/engelsk med en professionel tilgang og lægger vægt på en præcis gengivelse af budskabet. Dette tager ofte længere tid og derfor er opgaver som regel også prissat efter antal ord og ikke antal timer. Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud.


Priser starter ved 1.50 kr. pr. ord for 0-1.500 ord, 1.35 kr. for 1.500 - 4.000 ord og derefter 1.20 kr. pr. ord.

Referencer

Modus Lingua oversatte mit specialeresumé, da jeg afsluttede min uddannelse som cand. scient på SDU. Han har et skarpt blik for detaljen og sammensætter med høj kvalitet dagligdags termer med fagspecifik terminologi. Han oversætter og omformulerer med stor respekt for materialet og fjerner således de meningsforstyrrende elementer, der kan opstå i oversættelsen fra dansk til engelsk.”

- Morten Veng Christensen, cand.scient.


Modus Lingua, Slotsgade 71, t.tv - 3400 Hillerød

CVR: 35336648

mail@modus-lingua.dk